Broj 1 za kolagen u svijetu!

     Kolagen najviše kvalitete, dobitnik brojnih priznanja.

NEOCELL
je vodeći svjetski proizvođač
proizvoda
kolagena najviše kvalitete.

Važno prije odabira kolagena!   90% zaliha kolagena koji se nalazi u našem tijelu je kolagen tipa 1 i 3!

Kolagen Neocell

Broj 1 za kolagen u svijetu!

Usporedite s konkurencijom

Zašto odabrati Neocell kolagen?

Rezultati PRIJE - POSLIJE

Iskustva korisnika

Kontakt

Kontaktirajte nas

Košarica

 

proizvoda - ukupno
 

Keratin Hair Volumizer

Cynatine HNS + kolagen

Kolagen tablete

Kolagen tip 1 i 3 + vitamin C

Kolagen u prahu

Kolagen tipa 1 in 3

nedostatak kolagena u koži

dermis

naborani epidermis

 

Usporedite NeoCell kolagen s konkurentnima

Ponuda proizvoda iz kolagena na tržištu je vrlo raznolika. Međutim, dobro je znati da se ti proizvodi razlikuju u nekim aspektima. Stoga je njihov efekt i konačni učinak vrlo različit. Pri kupnji obratite pozornost na sljedeće:

Odaberite pravu vrstu kolagena

90 % zaliha ukupnog kolagena koji se nalazi u tijelu je kolagen tipa 1 i 3! Dakle, kolagen tipa 1 i 3 pruža najviše konkretnih i vidljivih rezultate na tijelu. Budite pozorni - većina kolagenskih proizvoda na našem tržištu je kolagen tipa 2. Ova vrsta kolagena nalazi se u zglobovima i hrskavici. Ako želite vratiti zalihe kolagena u koži, kosi i noktima potreban vam je kolagen tipa 1 in 3.

NeoCell kolagen je drukčiji radi način dobivanja. Stoga se bolje apsorbira u tijelu. Zato su i rezultati drugačiji nego kod konkurentskih proizvoda! Iz tih razloga je NeoCell najbolje prodavani brand u svijetu za kolagen!

Od postupka proizvodnje kolagena ovisi kako će se kolagen apsorbirati u tijelu. I od toga ovise također konačni vidljivi rezultati!

Ono po čemu se NeoCell proizvodi iz kolagena posebno razlikuju od drugih je njegova proizvodnja. NeoCell je tvrtka koja se posebno specijalizirala samo za proizvode iz kolagena najviše kvalitete.

NeoCell je za proizvodnju kolagena razvio posebne enzimske procese, koji omogućuju proizvodnju kolagena s najvišom razinom apsorpcije. To je ono što u velikoj mjeri odvaja NeoCell proizvode od konkurentskih.

Apsorpcija oralno primijenjenog kolagena je maksimalna i često prelazi ponude naših konkurenata deseterostruko.

Stoga se također efekti uzimanja NeoCell proizvoda uvelike razlikuju od sličnih konkurentskih proizvoda. Zato je NeoCell najpopularniji brand kolagena u svijetu.

Vidljivi rezultati već nakon 3 tjedna uzimanja

NeoCell daje vidljive rezultate u prosjeku nakon 3 tjedna primjene. Zahvaljujući izvrsnoj apsorpciji NeoCell kolagenski proizvodi nude brze rezultate. Teško da možete na inozemnim internetskim forumima pronaći proizvode s više zadovoljnih korisnika nego među korisnicima NeoCell kolagenskih proizvoda. Bujna kosa, manje bore, sjajna i elastična koža, jaki nokti - sve nakon samo tri tjedna uzimanja. Pročitajte izjave kupaca, koji su već koristili NeoCell kolagen >